Jobbfrukt

Når virksomheten din blir kunde av Jobbfrukt, får dere frukt av høyeste kvalitet levert på døra en eller flere ganger i uka. Og det er ikke bare sunne, ferske fristelser som kommer inn døra. Det kommer også en representant fra en lokal Jobbfrukt-bedrift på besøk – stolt over å levere, glad over å være i nyttig arbeid og lykkelig over å få hilse på hyggelige mennesker.

«Alt det gode i én kurv», sier vi. Fordi det er akkurat sånn det er.

Energi på jobben!

Menneskene i bedriftene er den viktigste ressursen.  Tilgang til frisk frukt bedrer trivselen og øker ytelsesevnen. Kun 1 av 10 får i seg nok frukt og grønt hvis de ligner resten av befolkningen. Vi vet at frukt og grønt i kostholdet har stor betydning for den allmenne helsetilstanden – for vekt, trivsel og opplagthet. Men også for å unngå alvorlige lidelser, som kreft og hjerte- og karsykdommer.

Derfor har GIAX nå et tilbud om jobbfrukt, i samarbeid med BAMA og jobbfrukt.no Et fruktabonnement fra oss er et rimelig vedlikehold med dokumentert virkning. Du vil raskt oppdage at fruktkurven skaper en stigende kurve både for helse, trivsel og velvære hos dine medarbeidere.

For bestilling av fruktabonnement

Kontakt oss på
tlf. 99 26 42 00.

Som kunde kan du velge mellom 3 kg, 5 kg og 7 kg kurver. Du kan få levering 1 eller 2 ganger pr. uke.

Andre produkter vi leverer